home
newlogo
 Kleur je Leven

Praktijk/Atelier voor persoonlijke,
intu´tieve en kunstzinnige ontwikkeling
d.m.v. vorm en kleur.

Wie ben ik
foto

Ik ben Gerda Prins, geboren in 1960.

Creativiteit en spiritualiteit horen voor mij bij elkaar en lopen als
een rode draad door mijn leven.


Creativiteit is een van mijn levensbehoeftes.

Deze creativiteit ben ik dan ook beroepsmatig in gaan zetten als industrieel ontwerper. Ik heb diverse opleidingen gevolgd ten behoeve van mijn vak als ontwerper, zowel op grafisch gebied als computerprogrammatuur.

Rond mijn dertigste ben ik mij gaan verdiepen in mijn persoonlijke ontwikkeling en spirituele zoektocht. De eerste aanzet daarvoor was de opleiding tarot en de opleiding tot astroloog bij CHTA (Centrum voor Humanistische & Transpersoonlijke Astrologie).


Om mijn kunstzinnige ontwikkeling verder vorm te geven heb ik de 2-jarige opleiding spiritueel-kunstzinnig-tekenen in Grolloo gedaan. Daarnaast heb ik diverse andere cursussen/opleidingen gevolgd op dit gebied, waaronder de Vrije Academie in Nunspeet, Kunstcollage en beeldhouwen.

 

In 2006 ben ik de opleiding Genezend Tekenen gaan doen in Zutphen. Hierin viel alles samen, zowel mijn persoonlijke ontwikkeling, mijn spirituele zoektocht als wel mijn kunstzinnige vorming.

Het oude verlangen om met mensen aan hun persoonlijke ontwikkeling te werken, kreeg tijdens deze opleiding de juiste vorm. De psychosociale HBO-opleiding bij Con Amore maakte het

compleet. Natuurlijk zorg ik ieder jaar weer voor gedegen na-en bijscholing om zo up to date te blijven.

In mijn
praktijk Kleur Je Leven, die ik in 2007 ben gestart, werk ik als tekentherapeut, coach beeldend en docent. Ik begeleid mensen individueel en in kleine groepen in hun persoonlijke ontwikkeling, het verwerken van traumatische ervaringen, verlies en rouw. Ik voel mij bij deze processen erg betrokken, mede door mijn eigen levenservaring. De belangrijkste voorwaarde hiervoor is een basis van veiligheid, rust en ruimte. Mijn praktische inslag zorgt er verder voor dat mijn werkwijze concreet en hanteerbaar is. 

 

 

 

 

 

 

 
 


 

Ik heb een vraag!
terug